Ads Header

Bir Gün İzle

Bir Gün İzle
IMDB Puanı : 6.7/10
Bir Gün: One Day İzle , Bir Gün: One Day full izle , Bir Gün: One Day film İzle , Bir Gün: One Day direk İzle , Bir Gün: One Day filmini İzle , Bir Gün: One Day HD İzle
Fİlmin Orjinal Adı: Bir Gün: One Day
Açıklama: Bir Gün: One Day İzle , Online Film İzleme Sitesi Olarak Hizmet vermekte olan sitemize HD Kalitesinde Eklenmiştir.
Yapım:2011 - ABD
Tür:Dram, Komedi, Romantik,
Süre:108 dakika
Yönetmen:Lone Scherfig,
Oyuncular:Anne Hathaway, Jim Sturgess, Romola Garai, Patricia Clarkson, Georgia King, Jodie Whittaker, Josephine De La Baume, Amanda Fairbank-hynes, Gino Picciano, Emilia Jones, Matthew Beard, Catherine Laine, Filippo Delaunay, Ken Stott, Jamie Sives, Tom Mison, Rafe Spall, Natalie Hallam,
Senaryo:David Nicholls,
Senaryo (Kitap):David Nicholls,
Yapımcı:Nina Jacobson, Raphaël Benoliel, Tessa Ross, Jane Frazer,
Konusu:Dexter ve Emma’nın ilk tanıştıkları yer 1988 yılındaki mezuniyet balosudur. O tarihten sonra, birbirlerini yalnızca yılda bir kez düzenlenen okul etkinliklerinde görmeye başlarlar ve bu 20 yıl boyunca devam eder.
Konusu: Birbirlerinden hoşlanan Dexter ve Emma`nın ilk tanıştıkları sene 1988`de düzenlenen bir mezuniyet balosudur. Fakat birbirlerini senede bir kez düzenlenen okul etkinliklerinde görebiliyorlar. Ve bu 20 sene boyunca devam etmektektedir. Romantizm dolu bir film sizlerle , İyi seyirler..
Videobb
Not:60 dakika sonra video duracaktır.Ya diğer alternatiften kaldığınız dakikadan devam ediniz Ya da Modemi kapatıp açınız.Sayfayı yenileyip devam ediniz.



0 yorum:

Yorum Gönder