Ads Header

Sex Pot Film izleSex Pot Film izle

sexpot filmi, sexpot erotik film
Sex Pot ABD 2009 Türkçe Altyazılı-
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Komedi, Macera, +18
Yönetmen:Eric Forsberg
Senaryo:Eric Forsberg
Görüntü Yönetmeni:David Mcgrory
Süre:1 saat 30 dk

Evet, film konusu ve gidişatı itibariyle gayet anlamsız gelebilir ilk başlarda.. Zaten IMDB yorumlarına baktığımızda olumlu eleştiriler aldığı söyleyebilmemiz zor.. Filmde olan olay, bir sürü seks sahnesinin abarti bir şekilde filme konu edilmiş olması. 2 tane kolejli genç ve bir sürü kız ortalıkta birbirleri peşinden koşuyor, sürekli sevişme ve ateşli sahneler.. O kadar yoğun bir film ki konudan uzak kalıyorsunuz zaten .. Erotik tarzda bir film denilebilir aslında ama Komedi karışımı bir erotizme evet derseniz bu filmi kaçırmayın deriz. Umarız sizleri hayal kırıklığına uğratmadan hoş vakit geçirmenizi sağlayabiliriz bu filmi sitemize ekleyerek.. Sizlerin de yorumlarını bekliyoruz, iyi seyirler.







Read more

Şantaj Film izle

deception şantaj filmi
Şantaj Deception / 2008 ABD Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 5.3/10
Tür: +16, Dram, Romantik, Psikolojik
Yönetmen: Marcel Langenegger
Senaryo :Mark Bomback
Müzik: Ramin Djawadi
Görüntü yönetmeni: Ramin Djawadi
Tür: Dram, Romantik
Yapim: ABD 2008 108 dakika (Renkli)
Dil: İngilizce

Borsadaki Brokerların yaşamları tam bir karmaşa içinde geçer. Hiçbir şeye zamanları olmaz doğal ortamlarında. Bu karmaşa içerisinde kaçamak yapabilmek fırsatlarını bile kendi aralarında oluşturdukları şifreler ile sağlarlar. Sürekli gittikleri Liste adında bir gece striptiz klubüne gitmeden önce telefon açıp 4 kelimelik bir açıklama yapmaları onlar için heyecan verici bir gecenin başlangıcının ilk adımı anlamına gelir.

Bu ortamda bulunan Jonathan da bu yol ile gittiği gece klübunde tanıştığı son derece ateşli ve güzel bir kadınla birlikte olmak için ortam hazırlar. Ancak kadın güzel olduğu kadar da gizemli birisidir ve Jonathan kendisini bir anda hem romantizm ve erotizm dolu bir ortamda , hem de bir cinayetin içinde bulur. Olaylar bu aşamadan sonra daha da ilginç bir hal alarak gelişmeye devam eder.

Film içerdiği cinsel içerikli sahnelerle +16 yaş sınırı kategorisine girmektedir. Bu sahneler film içinde bir ekstra olarak bulunmamakta, tamamen ana tema içerisinde olması gerektiği yerde sahneleniyor ve film konu bütünlüğü açısından son derece sürükleyici olarak ilerliyor. Bu filmi erotizm konulu filmler içinde değerlendirmemize rağmen daha ağırlıklı olarak bir gizem ve romantizm filmi olarak ilerlediğini hatırlatırız ve filmizlenet.turkblog.com olarak iyi seyirler dileriz. Yorumlar sizden.







Read more

Endless Bummer Film izle


Endless Bummer ABD 2009 Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 5,1 / 10
Tür: Komedi, Macera
Oyuncular: Caitlin Wachs , Allison Scagliotti , Colton James , Khan Chittenden , Ray Santiago
Yönetmen: Endless Bummer
Süre: 1 saat 25 dk
Sörf ile ilgilenen bir grup kızlı erkekli genç ve yanlarında deneyimli eski bir asker, California Ventura’dan yola çıkarlar. Gidecekleri yer San Fernando Vadisidir. Burada aradıkları şey ise eski ve çok değerli olan ancak birileri tarafından çalınmış bir sörf tahtasıdır. Konu elbetteki çok daha geniş olarak ilerliyor, biz kısaca özetini yapmış olduk. Kesinlikle sizi sıkmayacak ve aksine eğlendirecek bir film ile karşı karşıyasınız. Şimdiden iyi seyirler diliyoruz.









Read more

Spread Film izle


Spread 2009 ABD Türkçe Altyazılı-
Yapım: 2008 ~ ABD, İngiltere
Tür: Erotik, Komedi
Yönetmen: David Mackenzie
Senaryo: Jason Dean Hall
Senaryo (Kitap): Paul Kolsby
Yapımcı: Jason Goldberg, Peter Morgan
Görüntü Yönetmeni: Steven B. Poster
Müzik: Steve Blazewick
Süre: 1 saat 37 dk
Güzel ve etkileyici Romantik Komedi filmlerden birisi. Konu kendi içinde mükemmel bir bütünlük sağlıyor ve izledikçe kendinizi farklı düşüncelerde buluyorsunuz her sahnede. İki insan arasındaki ilişkinin inişli çıkışlı hallerini konu alan filmde , zamparalık ve çapkınlıklar da eksik olmuyor karşılıklı olarak. Film erotik kategoride degerlendiriliyor ama tema içerisinde bu erotizm eriyip gidiyor ve çok da abartı sahneler yok. Sadece eğlenmek, hoş vakit geçirip ilişkilere farklı pencerelerden bakmak isteyenler için süper bir film. İzlediğiniz için sizi kesinlikle pişman etmeyeceğinden eminiz. filmizlenet olarak iyi seyirler dileriz.









Read more

Milyoner Film izle

slumdog millioner filmi, milyoner filmi 
Slumdog Millioner Hindistan 2008 Türkçe Dublaj / Türkçe Altyazılı-
En İyi 50 Film: 29. sırada
Sinemalar.com Puanı: 9.0/10
IMDB Puanı: 8.4/10
Yapım: 2008 ~ ABD, Hindistan, İngiltere
Tür: Dram, Romantik, Suç
Yönetmen: Danny Boyle, Loveleen Tandan
Senaryo: Simon Beaufoy
Senaryo (Kitap):Vikas Swarup
Yapımcı: Paul Smith, Christian Colson, Paul Ritchie, Tessa Ross
Görüntü Yönetmeni: Anthony Dod Mantle
Müzik: A.R. Rahman
Süre:2 saat
Hindistan’ın varoşlar şehri Mumbai’de yaşayan Jamal Malik isimli bir çocuğun geçmişten geleceğe anlamsızca sürüklenen hayatının, dönüm noktalarını ve yaşamının içindeki zorluklarını anlatan bu film alışılagelmiş filmlerin çok dışında ve son derece etkileyici bir yapım. Zaten en iyi 50 arasına girmiş ve medyada günlerce tartışılmış olan bir film. Filmi izlemeden önce ve izledikten sonraki düşüncelerinizin değişimlerini mutlaka test etmelisiniz çünkü o derece derinden etkileyici…Konusuna gelecek olursak;

Jamal Malik 18 yaşında olan son derece fakir ve sokaklarda yaşayan bir yetimdir. Hindistan’da yayınlanan bir yarışmaya (bizdeki Kim 500 Milyar İster yarışması) katılım hakkı kazanır ve büyük ödül 20 milyon rupedir. İnanılmaz bir performans sergileyerek son soruya kadar gelir ve bu ödülü kazanması için sadece bir soru kalmıştır. Ancak program yapımcıları, devlet güçleri, böylesine fakir ve toplumdan dışlanmış birisinin bu sorulara doğru cevabı vermesine olanak veremezler. Onu zorla sorguya alırlar. Soruları nereden çaldığını ve nasıl doğru cevabı verdiğini itiraf etmesini isterler. Ancak ortada hile yoktur. Ortada yaralı bir yaşam ve onun beynine kazınmış izleri vardır. Bu izler doğru zamanda doğru yerde Jamal’in karşısına çıkacak ve yarışmada ilerlemesini sağlayacaktır. Bu arada program sunucusu da bu ihtimali görmek istemez ve kazanamaması için elinden geleni yapar. Son soruda neler olacaktır ve Jamal hangi cevabı verecektir bütün Hindistan bunu konuşur durur. Siz izleyicilerimizin de bu filmi izleyerek sorunun yanıtını öğrenmenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü bu filmin sonunda iyi ki izlemişim diyeceğinizden şüpheniz olmasın.

Filmde Dram, Aşk, Macera, İhanet var ve bu 4′lünün tam ortasında Hayatın Acımasızlığı var. Bunların bileşkesi ise Jamal’a yeni bir hayat kapısı aralıyor. Fakirliğin ve itilmişliğin verdiği hayatla mücadele yıllarının bile insana neler katabileceğini görmenizi istiyoruz ve filmizlenet olarak iyi seyirler diliyoruz. Yorumlar sizden.

Not: Film, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı seçenekleriyle sizlere sunulmaktadır.













Read more

Zamana Güzellik Kat Film izle


Zamana Güzellik Kat / Cashback Belçika 2007 Türkçe Altyazılı +16-
Sinemalar.com Puanı: 7.0/10
IMDB Puanı:7.5/10
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Sean Ellis
Senaryo: Sean Elli Yapımcı: Sean Ellis, Lene Bausager
Görüntü Yönetmeni: Angus Hudson
Müzik: Guy Farley
Süre: 1 saat 30 dk
Ben Willis çoçukluğundan beri ressam olmanın hayaliyle yaşamıştır. Tam anlamıyla ressam olamasa bile kendini epey bir geliştirir. Uzun zamandır devam eden bir ilişkisi vardır fakat artık ilişkiyi yürütemez ve ayrılırlar. Bundan çok etkilenmiştir ve sürekli sıkıntılar içinde yaşamaya başlar, geceleri uyku girmez gözüne. Hem kafasını biraz dağıtabilmek hem de para kazanmak amaçlı bir süpermarketin gece vardiyasında çalışmaya başlar. Ancak orası da çok sıkıcıdır ve zaman bir türlü geçmek bilmez. Orada çalışan herkes için aynı durum sözkonudur ve “zaman takası” denilen bir sanat türünde bütün çalışanlar kendini geliştirmeye başlar. Ben’in saatlerin çabuk geçmesi için izlediği yöntem, zamanı algısal olarak durdurmaktır. Bu yöntemle etrafına daha ayrıntılı olarak odaklanır ve çevresindeki güzellikleri farketmeye başlar. Kasiyer Sharon bu süreçte ilgisini epey çeker.

Film içerisinde Erotik (sahneler barındırdığı için +16 yaş sınırı içerisinde değerlendiriyoruz. Abartı görüntüler olmasa bile bir yaş sınırı mutlaka barındırmalı. Film ise kimilerine sıkıcı gelebilir. Ama konu üzerinde yoğunlaşarak izlenirse gayet keyif verici bir filme dönüşüyor. filmizlenet olarak iyi seyirler diyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz.







Read more

Terminatör Kurtuluş Film izle


Terminatör Kurtuluş / Salvation 2009 ABD Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 8.7/10
IMDB Puanı: 7.0/10
Yapım: 2009 ~ ABD, Almanya, İngiltere
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Macera, Savaş
Yönetmen: McG
Senaryo: James Cameron, Michael Ferris, John Brancato, David C. Wilson
Yapımcı: Mario Kassar, Moritz Borman, Derek Anderson, Anjalika Mathur Nigam, Jeanne Allgood, James Middleton, Jeffrey Silver, Victor Kubicek
Görüntü Yönetmeni: Shane Hurlbut
Müzik: Danny Elfman
Süre:1 saat 55 dk

Terminatör serisinin sonuncusu olan bu filmde, inanılmaz sahneler ve Bilim-Kurgunun ötesinde bir gerçeklik sizleri bekliyor.

Kıyamet günü, insanoğlunun kendi hataları sonucu gelmiştir artık, Terminatör orduları kontrolden çıkmış ve insanlığa kan kusturmaktadır. Bütün medeniyet alt üst olmuş, son kalan insanlar da sığınacak yer aramaktadır kendilerine. Ancak bazıları, bu istilaya ve soykırıma karşı savaşma kararı almıştır. Zamanında, Skynet isimli bir bilgisayar programı terminatörleri kontrol edebilmek amacıyla yaratılmış, fakat inanılmaz boyutlarda kontrolsüzce gelişen teknoloji en sonunda onun “Akıl” kazanmasına neden olmuştur. Artık Skynet insanların kontrol ettiği değil; terminatörleri kontrol ederek insanlığı yok etmek isteyen bir ölüm programına dönüşmüştür.

İnsan grupları direnişinin başında ise John Conner vardır (Christian Bale). O, yaklaşan kıyamet gününü önceden görmüştür ve harekete geçmiştir. Ancak önünde onu şüpheye düşüren birisi vardır; Marcus Wright. Marcus’un hatırladığı tek şey idam sehpasında ölümü beklediğidir ve nasıl olduysa bir anda direnişçi insanların arasında yer aldığı.. Conner, onun bu durumundan şüphe etmektedir ancak yine de şüphelerini bir kenara bırakıp direnişi birlikte gerçekleştirmek zorunda kalmışlar ve kaderleri birleşmiştir. Direnişi organize edip Skynet’in bulunduğu üsse doğru yola çıkmışlardır.

Terminatör serisinin bize göre en doyurucu filmi olmuş ve Bilim Kurgunun da ötesine geçebilmiş. Tıpkı Matrix üçlemesi gibi insanlığa mesajlar içerdiğini görmekteyiz. Bu muhteşem filmi sevenlerinin kaçırmamasını öneriyor ve FilmizleNet olarak iyi seyirler diliyoruz.











Read more

Moon Film izle


Moon 2009 İngiltere, Türkçe Altyazılı-
IMDB: 8,1
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen: Duncan Jones
Senaryo: Nathan Parker, Duncan Jones
Yapımcı: Stuart Fenegan, Trudie Styler
Görüntü Yönetmeni: Gary Shaw
Müzik: Clint Mansell
Süre:1 saat 37 dk
Gösterim Tarihi: 26 Mart 2010 (Türkiye)
Yine heyecan ve gerilim dolu bir Vizyon-öncesi film ile karşı karşıyayız. Türü Gerilim tarzı olmasına rağmen, çok daha farklı boyutlara taşabilen bir film.

Sam Bell, son yıllarını aya ulasmak ve orada bir çalışma ortamı yaratabilmek için geçirmiştir. İsteğini gerçekleştiren Sam orada herşeyden kopuk bir hayat yaşamaya başlar. Dünya’da da aslında bundan pek farklı bir yaşamı yoktur. İşini çok sever ama o derece haz almaz. Ay görevi sırasında farklı düşüncelere de sahip olmaya başlar zamanla. Dönüş hazırlıklarına başlamadan önce kendisinde bazı mantık değişiklikleri olduğunu hisseder. Eşini ve dünyadaki yaşamını çok daha farklı açılardan sorgulamaya başlamıştır ve yeni bir sayfa açmaya hazırlanmaktadır.

Filmde aksiyon yok, tamamen durağanlık söz konusu ama kesinlikle sizi sıkmıyor ve aksine sürekli merak uyandırıyor. Psikolojik kategoride değerlendirme sebebimiz ise, bir astronottan öte; bir insanın beyninin içini filmde okuyabiliyorsunuz. Çünkü herşey buna odaklı olarak anlatılıyor. Sürükleyici ve her saniye merak uyandırıcı bu film IMDB puanini hakediyor.

FilmizleNet farkıyla sizlere sunuyoruz ve iyi seyirler diyoruz.







Read more

Der Knochenmann Film izle


Der Knochenmann Avusturya 2009 / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7,9 /10
Tür: Gerilim, Suç
Yönetmen: Wolfgang Murnberger
Senaryo: Wolfgang Murnberger, Josef Hader, Wolf Haas
Yapımcı: Kurt Stocker, Danny Krausz
Görüntü Yönetmeni: Peter von Haller
Müzik: Sofa Surfers
Süre:1 saat 57 dk

Eski bir polis memuru ve sonrasında tahsilatçılık işi yapan Brenner, ızgara etlerin yapıldığı bir mekan olan Löschenkohl’deki küçük bir restorana, ödenmeyen borçları için ihbarname ulaştırır. Bu sırada ilginç bir şey bulur: Burada kulllanılan etler sadece tavuklardan veya hayvansal gıdalardan gelmemektedir ve ortamda bir gariplik vardır. Kasabada işlenen cinayetler ve bu garip durum arasında bir bağlantı bulmaya çalışan Brenner hangi gizemli bilgilere ulaşacaktır? Gerçekten çok ilginç ve inanılmaz sürükleyici bir film olmuş kesinlikle tavsiye ediyoruz ve filmizlenet olarak iyi seyirler diyoruz.











Read more

Kural Ötesi Film izle


Kural Ötesi / The Rules Of Attraction 2002 ABD Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı:6.7/10
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Roger Avary
Senaryo: Roger Avary
Senaryo (Kitap): Bret Easton Ellis
Yapımcı: Greg Shapiro
Süre: 1 saat 35 dk
Wall Street’te çalışan Patrick Bateman’in kardeşi uyuşturucu satıcısı Sean Bateman’in etrafındaki olaylarda gelişen film, bir okulun kampüsü içinde yaşanan karışık cinselliği anlatan bir kolej filmi tarzında. Amerikan Pop kültürünü biraz abartı da olsa ele alıyor ve kimi yerlerde eleştirilerle dolu sahneler barındırıyor. Hızlı yaşayan bir gençlik ve ciddi düşüncelerle ya da duygularla karşılaştıklarında aldıkları pozisyonlar ana tema olarak yansıtılmış. Kimi yerlerde +18 sahneler de mevcut. Filmde kullanılan öğeler ve geri çekimler de mükemmel zamanlama ile yapılmış. İki kelimeyle özetlersek; “izlenmesi gerekli” filmler kategorinizde yerini almasını öneriyoruz çünkü çok başarılı ve güzel bir yapım olmuş. filmizlenet olarak da iyi seyirler diliyoruz. Bizden yorum bu kadar, gerisi sizin.









Read more

Tehlikeli Tür: Uyanış Film izle


Species: The Awakening / Tehlikeli Tür: Uyanış 2007 ABD Türkçe Dublaj- IMDB Puani: 4,2
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim, Korku
Yönetmen: Nick Lyon
Senaryo: Ben Ripley
Yapımcı: Lorenzo O’brien
Müzik: Kevin Haskins, Paul Cristo
Süre: 1 saat 45 dk

Ateşli bir kadın, karşı konulamaz güzellik…Miranda Hollander kolejde hocadır, kendisi son derece çekici bir bayandır ancak bilinci dışında bu güzelliğini kullanan başka biri vardır içinde. Geceleri kanlı ölümlerin ardından uyanmaktadır ve hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bunu araştırmak için amcasi ile irtibata geçer, ve gerçekler o andan sonra ortaya çıkacaktır. Bu güzelliği oluşturan DNA’nın yarısı insana ait diğer yarısı ise bir tür yaratığa aittir. Heyecan ve gerilimin etkili olduğu filmi izlemenizi öneriyoruz. Korkunun ve Bilim Kurgunun güzel bir karışımı ortaya çıkmış. İyi seyirler.Filmizlenet.turkblog.com Filmizletir...







Read more

The Maiden Heist Film izle


The Maiden Heist 2009 ABD Türkçe Altyazılı-
IMDB: 6,1
Tür: Komedi, Suç
Yönetmen: Peter Hewitt
Senaryo: Michael Lesieur
Yapımcı: Morgan Freeman, Bob Yari, Rob Paris
Müzik: Rupert Gregson-williams
Süre: 90 dk
Görevli bulundukları müzeden çalınan çok değerli bir tablonun, mutlaka kimseler anlamadan geri getirilmesi gereklidir. Ya yerine bir benzerini koyacaksınız , ya da çalınan orjinal eseri bulup getireceksiniz. Bu 3 kişi, ikinci seçeneği değerlendirmeyi tercih ediyor filmde. Plan kısaca şöyle: Çalanlardan sen de çal… Bu konu üzerinde işlenmiş yapım cidden harika bir eğlence-komedi filmi yaratmış. Oyuncuların başarısından burda söz etmek gereksiz izleyip görmelisiniz diyoruz. İyi seyirler. Yorumlar sizden.Filmizlenet.turkblog.com...









Read more

Gazino İşi Film izle +18


Gazino İşi / Casino Job 2009 ABD Türkçe Altyazılı +18-Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Erotik, Macera
Yönetmen: Christopher Robin Hood
Senaryo: Christopher Robin Hood
Yapımcı: Julie Goldman, Christopher Robin Hood
Görüntü Yönetmeni: Jeffrey Mahon
Süre: 1 saat 21 dk
Striptiz kulübünde çalışan 4 arkadaş, kumarhane sahibi olan Barry’den o geceyi birlikte geçirmeleri için yüksek bir teklif alırlar. Kızlar eve geldiklerinde sadece çıplak olarak havuza girecekler ve eve gelen misafirlere hoş görüntüler sergileyeceklerdir. En azından anlaşma şartları böyledir. Ancak Jennifer isimli striptizci Barry tarafından evde tecavüze uğrar. Diğer arkadaşları Barry’den bunun intikamını almak için plan kurarlar. Amaçları kumarhanesini kapattırmaktır. Film bu konu üzerinden ilerliyor, içerik olarak erotik sahneler barındırmaktadır!!. Filmin sonunda ise sürpriz bir final sizi bekliyor. Konusu ve göze hitap tarzıyla izlenebilecek bir yapım.İyi seyirler..





Read more

Kadın Aklı Erkek Aklı Film izle


Kadın Aklı Erkek Aklı / The Ugly Truth 2009 ABD, Türkçe Altyazılı ve TÜRKÇE DUBLAJLI-
Sinemalar.com Puanı: 8.1/10
IMDB Puanı: 6.6/10
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: Robert Luketic
Senaryo: Kirsten Smith, Karen McCullah Lutz, Nicole Eastman
Yapımcı: Tom Rosenberg, Steven Reuther, Deborah Jelin Newmyer, Kimberly Di Bonaventura, Gary Lucchesi
Görüntü Yönetmeni: Russell Carpenter
Müzik: Natasha Bedingfield, Aaron Zigman
Süre: 1 saat 36 dk

Abby, bir televizyon programı yapımcısıdır. Yaptığı programda daha çok kadın erkek ilişkileri üzerine eğilmektedir. Bu yapımlarında her soruna çare bulmakta, çözüm üretebilmekte fakat kendi derdine derman olmayı bir türlü becerememektedir. Kendisi bekar bir bayandır ve evlilik isteği aklında iyice yer edinmiştir artık. Yaptığı Tv programının reytingi zamanla düşmeye başlar. Bu düşüşe anlam veremezler ve çalıştığı kanalda işe yeni alınan Mike ile bir ekip kurmak zorunda kalır. Programlarda artık ikisi baş göstermektedir. Erkekler hakkında tüyolar veren bir program yaparlar ve reytingler bir anda çok büyük artış gösterir. Artık yeni iş arkadaşı Mike’in yeri de garantilenmiştir. Abby ile iyi dostluk kurarlar ve Abby, bekar ve yakışıklı komşusu Colin’le yakınlaşır , ancak artık bu işlerde profesör haline gelmiş olan Mike’in görüşlerine ihtiyacı vardır.

Film kısaca bu şekilde, çok eğlendirici masumane geçiyor. Romantik anların da bulunduğu bu filmi izledikten sonra yüzünüzde gülücükler oluşacağına garanti verebiliriz.. filmizlenet.turkblog.com olarak iyi seyirler diliyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.













Read more

Aşkın 500 Günü Film izle


Aşkın 500 Günü / 500 Days Of Summer Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 7.6/10
IMDB Puanı: 8.2/10
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Marc Webb
Senaryo: Michael H. Weber, Scott Neustadter
Yapımcı: Mark Waters, Mason Novick, Scott Hayman, Jessica Tuchinsky, Steven J. Wolfe
Görüntü Yönetmeni: Eric Steelberg
Müzik: Mychael Danna, Rob Simonsen
Süre:1 saat 35 dk

İlginç bir şekilde başlayan bir ilişki çok farklı boyutlara taşınır zamanla. Hayatta aşka inanmayan bir kadınla ona zamanla değişik duygular besleyen masun bir gencin hikayesi konu ediliyor. Alışılageldik filmlerden çok farklı ve tamamiyle gerçeğe yakın, heran heryerde duyduğumuz veya karşılaştığımız insanların bir biyografisi gibi sunulmuş film. Hikaye kimi zaman komedi tarzında , kimi zaman romantizmin doruklarında kimi zaman üzüntü verici bir şekilde ilerleyip gidiyor ve sizin ruh halinizi de buna bağlı olarak değiştirmeyi gerçekten çok iyi başarıyor. Aşka inanmayanların da inananların da izleyip; hem kendileriyle kıyaslamaları , hem de izlerken keyifli vakit geçirmelerini tavsiye ediyoruz ve filmizlenet.turkblog.com olarak iyi seyirler diliyoruz.













Read more

Yeşil Sandalye Erotik Film izle


Yeşil Sandalye / Green Chair 2005 Güney Kore Türkçe Altyazılı-
Yapım: 2005 ~ GüneyKore
Tür: Dram, Romantik, Erotik
Yönetmen: Cheol-su Park
Senaryo: Jun-han Kim, Cheol-su Park
Görüntü Yönetmeni: Eun-gil Lee
Süre: 1 saat-38 dk
Gösterim Tarihi: 10 Haziran 2005 (Türkiye)
Güney Kore yapımı ender filmlerden birisi olan Yeşil Sandalye filmi birçok erotik içerikli sahnenin yanısıra konusu bakımından da izlemeye değer bir film. Yaşı olgun sayılabilecek kadar ileri olan bir kadınla , yeni ergenlikten çıkmaya başlayan bir genç arasındaki aşk ve dram ilişkisini erotizm temalı olarak yansıtan hoş bir film. filmizlenet olarak iyi seyirler diliyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Read more

Skandal Adası Erotik Film izle


Skandal Adası Thrilling Love Türkçe Dublaj Erotik Film +18-
Tür : Erotik, Macera
Yönetmen : Maurizio Pradeaux
Senaryo : Maurizio Pradeaux, Barbara Seidel
Yapım : İtalya
Süre : 86 Dakika
Katia bir senaryo yazarıdır. Toni ise prodüktördür. Kendisi yeni bir senaryo yazmaya başlamıştır. Ve bu senaryoyu yazdıkça sahne sahne Toni’ye okutmaktadır. Senaryonun mevzuu şöyledir: Alberto karısı İngrid ile Kapri adasında yaşamaktadır. Adaya arkadaşları Mişel gelir. Mişel bir Fransız’dır. Otelde yer bulamaz. Alberto onu kendi villalarına davet eder. Bu arada sandalcılık yapan Pepino da Katrin adlı bir İsveçli ile aşk hayatı yaşamaktadır. Bir gün kayalar mevkiine doğru bir sandal gezisi tertip ederler. Pepino’yu kiralarlar. Pepino onları adanın en güzel yerlerine götürür. Pepino sevgilisi Katrin’den şikayetçidir. Zira kadın durmadan sevişmek istemektedir. Pepino yorgun düşmüştür. Bu arada İngirid ikisini villalarına davet eder. Mişel ile İngrid bir kaçamak yaparlar… Bu tarz film severlerin kaçırmaması gereken eski filmlerden bir tanesi. filmizlenet olarak iyi seyirler dileriz.





Read more

Apokalipto Film izle


-Apokalipto 2006 ABD Türkçe Altyazılı-En İyi 50 Film: 50. sırada
Sinemalar.com Puanı:8.8/10
IMDB Puanı: 7.9/10
Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Tarih
Yönetmen: Mel Gibson
Senaryo: Mel Gibson, Farhad Safinia
Yapımcı: Bruce Davey, Sergio Miranda
Görüntü Yönetmeni: Dean Semler, Roberto BonellI
Müzik: James Horner
Süre:2 saat 19 dk

Apocalypto; Mel Gibson’un yönettiği çok ayrıcalıklı bir film. Bu filmde, hala tartışılan Maya Uygarlığının izlerini ve yaşamlarını bulacaksınız. Mayalar, orta ve güney Amerika boyunca o tarihe kadar dünyadaki en gelişmiş medeniyeti kurmuş olan bir toplumdur. 1000 yılı aşkın bir süre bu topraklara hükmetti ve her imparatorluk gibi onlar da yıkılarak tarihin derin sayfalarında yerlerini aldılar. Filmde, bu çöküş süreci içerisinde, devletin hakim güçlerinin halkına karşı daha da acımazsızlaştıklarını ve insanların bu baskı altındaki halleri konu ediliyor. Ya isyan edeceklerdir ya da zulüm altında ezilerek öleceklerdir…

Çok değişik bir kurguya sahip bu filmi mutlaka izlemenizi öneririz. Emin olun kazanılacak çok şeyler bu yapımda. Ayrıca filmin sonunda Avrupa’dan gelen, yeni medeniyeti kuracak insanların (Rönesans dönemleri) Amerika kıtasına ilk adım atışları da gösteriliyor ama ondan sonrası konu edilmiyor doğal olarak. Çünkü yönetmenin kendisi de sıkı bir Amerikan rejimcisi :) Halbuki Maya krallığının kendi halkına yaptığı zulümün belki de 10larca mislini Avrupa’dan gelen misyonerler orada yaşayan, o toprağın sahibi insanlara yapmıştır. Acımadan bu insanların hepsini soykırımdan geçirmiş; birtek Mayalı bile gözle görünür yerde kalmamıştır.

Kim daha vahşi? Binlerce yıldır o toprakların sahipliğini yapan insanlar mı, Medeniyet adına gelip milyonlarca insanı vahşice katleden Batılılar mı? Karar sizin diyoruz filmizlenet olarak ve herşeye rağmen bu filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz.



Read more

Seamstress Film izle


Pan’ın Labirenti / Pan’s Lbyrinth 2007 ABD , Meksika, İspanya Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 8.5/10
IMDB Puanı: 8.4/10
Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Macera
Yönetmen: Guillermo del Toro
Senaryo: Guillermo del Toro
Yapımcı: Guillermo del Toro, Alfonso Cuarón, Frida Torresblanco, Belén Atienza,Víctor Albarrán, Edmundo Gil, Elena Manrique, Bertha Navarro, Álvaro Augustín Görüntü Yönetmeni: Guillermo Navarro Müzik: Javier Navarrete
Süre:1 saat 59 dk
Çok konuşulan Hellboy ve müthiş aksiyon Blade2′nin yönetmeninden, 3 dalda oscar ödülü alan ve en iyi film seçilen Fan’ın Labirenti, izleyenleri hiç olmayan Fantastik bir dünyada varolmuşsunuz gibi etkiliyor neredeyse.. Filmde 2. Dünya Savaşı sonrasında bir evin arka bahçesinde ortaya çıkan fantastik bir giriş ve ardındaki sırlar konu ediliyor. Ofilia ailesiyle birlikte yeni taşındıkları evlerinin arka bahçesinde oynarken gizli ve esrarengiz bir labirent keşfetmiştir. Bu labirentin içinde ise Pan adı verilen bir yaratık yaşamaktadır. Bu varlık Ofilia’yi ve onun hayatını tam anlamıyla etkileyecektir.

Büyüklerin savaş dolu yıkımlarına, küçük bir kızın ve Pan isimli bir yaratığın dur dediği bir yapım aslında. Dur deyiş, tamamen reel dünyadan kopuş ve fantastik dünyaya dalış şeklinde gerçekleşiyor.

Bu ödüllü filmi izlemenizi tavsiye ediyor ve iyi seyirler diliyoruz.

UYARI: Filmi 70dk izledikten sonra uyarı verdiğinde modeminizi kapatıp açın ve sayfayı yenileyiniz. Filme bu şekilde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.



Read more

Şiddetin Tarihçesi film izle

history violance film izle, bedava film izle
Şiddetin Tarihçesi / A History Of Violance Almanya, ABD 2005 Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 6.9/10
IMDB Puanı: 7.6/10
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem, Suç
Yönetmen: David Cronenberg
Senaryo: Josh Olson
Senaryo (Kitap): Vince Locke, John Wagner
Yapımcı: J.C. Spink, Chris Bender
Görüntü Yönetmeni: Peter Suschitzky
Müzik: Howard Shore
Süre: 1 saat 36 dk


Küçük bir kasaba restoran işletmecisi olan ve daha önceki yaşamı bazı gizemlere sahip Tom Stall, kasabada soygun girişiminde bulunan gangsterleri etkisiz hale getirir ve bir anda yörenin kahramanı olur. Bu kahramanlık bazı güçlerin ilgisini çeker onunla, geçmişiyle ilgili hesaplaşmalarının olduğunu iddie ederler. Tom ise bu hesaplaşmanın içinde kendisini ve ailesini korumak zorundadır mücadeleye karar verir.

Film son derece akıcı, gerici ve hareket dolu. IMDB’den aldığı notu fazlasıyla hakediyor. İzleyeceğiniz en iyi gerilim ve gizem filmlerinden birisi olmaya aday bir yapım.

Ayrıca ufak bir notu da eklemeden geçmeyelim; Viggo Mortensen ve Maria Bello’nun yaşadıkları romantik anlardaki sevişme ve aşk sahneleri, en iyiler sıralamasında 2. sırada yer alıyor :) 1. sıradaki film sahnesi için bizi izlemeye devam edin.

Bu filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ediyor ve filmizlenet olarak iyi seyirler diyoruz.

Read more

Yıkım Film izle +18


Damage / Yıkım 1992 Fransa İngiltere Erotik Film, Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.7/10
Yapım: 1992 ~ Fransa, İngiltere
Tür: Dram, Erotik, Romantik
Yönetmen: Louis Malle
Senaryo: David Hare
Senaryo (Kitap): Josephine Hart
Yapımcı: Louis Malle
Görüntü Yönetmeni: Peter Biziou
Müzik: Zbigniew Preisner
Süre: 1 saat 51 dk

Dr. Fleming bir parlamento üyesi siyasetçidir ve ismi tanınmış bir şahsiyettir. Ancak tutkuları ve saplantılı aşkı onun bu özelliklerinin önüne geçmektedir. Fleming, oğlunun nişanlısına aşık olmuştur ve sürekli onu istemektedir. Anna da bu aşka karşılık verir ve erotizm ve aşk dolu günler yaşamaya başlarlar. Her fırsatta sınırsızca sevişmeye başlarlar, mekan ve zaman tanımadan. Anna bu gidişi iyi görmez, sonuçta Fleming tanınmış birisidir ve Anna da oğlunun nişanlısıdır. Bir noktadan sonra bu ilişkiye dur demek isteyecektir fakat işler düşündüğü gibi gitmez. Skandal aşk kendini belli eder ve kıyametler koymaya başlar bu vakitten sonra…

Film erotik ve ateşli sevişme sahneleri barındırmaktadır. Çok ilginç karşılayabileceğiniz türden bir ilişki tarzı var. Filmdeki yaş sınırlamasına dikkat ederek keyifle izlemenizi öneriyor ve filmizlenet olarak iyi seyirler diliyoruz.



Read more

Çıplak Tilki Erotik Film izle


Çıplak Tilki / The Smile Of The Fox 1992 Türkçe Dublaj Erotik Film-
Tür: Yabancı Erotik Film
Oyuncular : Debora Caprioglio , Steve Bond
Süresi : 1 s. 35 dk.
Dili : Türkçe Dublaj
Konulu bir erotik yapım, film hakkında fazla bilgiye sahip değiliz. Sadece ateşli bir kadının yan komşusu tarafından, cinsel hayatının dikizlenmesi ve sonunda bu komşuyla birlikte olması gibi bir konuya sahip. Eski tarz filmlerden bir tanesi. Aşırı sahneler bulunmamakla beraber, konulu film isteyenler için güzel bir tercih olacaktır. Türkçe Dublaj izlemenin ayrıcalığı ile sizlerle.. İyi seyirler.

FİLM SORUNSUZ OLARAK YENİLENMİŞTİR. KIRMIZI PLAY TUŞUNA BASIP YEŞİL OLDUKTAN SONRA TEKRAR BASARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Read more

Kan Gölü Film izle

Kan Gölü Film izle
Kan Gölü / Eden Lake 2009 İngiltere, Türkçe Dublaj-

IMDB Puanı: 7.0
Sinemalar.com Puanı: 7.6/10
Yapım: 2008 ~ İngiltere
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Korku, Macera, Psikolojik, Suç
Yönetmen: James Watkins
Senaryo: James Watkins
Yapımcı: Richard Holmes, Christian Colson, Ivana Mackinnon, Paul Ritchie
Görüntü Yönetmeni: Christopher Ross
Müzik: David Julyan

Süre:1 saat 31 dk
Alışılagelmiş korku/gerilim filmleri dışına çıkabilen nadir filmlerden birisiyle
karşı karşıyayız. Ayrıca klasik Holywood yapımlarının da İngiltere versiyonu
olarak en az onlar kadar başarılı bir şekilde çekilmiş. İngilizlerden
beklenmeyecek bir performans.

Konusu ise şöyle ilerlemekte; Jenny ve sevgilisi Steve tatil günlerini
değerlendirmek amacıyla uzak bir yerde bulunan orman içindeki göle giderler.
Herşey güzel giderken, sakin ortam birden bir kaos ortamına dönüşüverir. Çünkü
oraya gelen bir grup genç, Jenny ve Steve’e güç gösterisi sergileyip; gereksiz
yere kendilerini kanıtlamak için taşkınlıklar yapmaya başlarlar. Bu durum iyice
abartı bir hal almaya başladıkça artık kan akmaya başlar ve ortam tam bir vahşet
alanına döner. Eden gölü artık, gerçekten bir “Kan Gölü” haline gelmiştir.

Filmde gerilimin ve vahşiyatın yanı sıra, psikolojik dengesizliklerin yarattığı
şiddetin sonuçlarının da neler olabileceğini açıkça gösterilmektedir. Konusuz,
ve korkutma amacıyla yapılmış filmlerden sıyrılabilen güzel bir yapım olmuş.
Şimdiden iyi seyirler dileriz.







Read more

Darbe film izle


Darbe / Push 2009 ABD Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 6.1 / 10
Sinemalar.com Puanı: 7.5/10
Yapım: 2009 ~ ABD, İngiltere, Kanada
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera
Yönetmen: Paul McGuigan
Senaryo: David Bourla
Yapımcı: Bruce Davey, Amy Gilliam, Glenn Williamson
Görüntü Yönetmeni: Peter Sova
Müzik: Neil Davidge
Süre:1 saat 51 dk

Doğa üstü yetenekleri olan bir grup Amerika’lı Çin’in Beijing kentindeki devlet yöneticilerinden ve güvenlik güçlerinden saklanarak bir hayat sürdürmektedirler. Artık iyiden iyiye kendini hissettirmeye başlayan üzerlerindeki hükümet baskısı, kendi aralarında, kendi yöntemleriyle çözüm üretme noktasına getirir bu insanları.. Herbirinin sahip olduğu farklı yetenekler biraraya gelince muazzam bir güç oluşturmaktadır. Ve artık güçleri birleştirip , mücadele etmenin zamanı gelmiştir.

Aksiyon ve bolca görsel efekt dolu bu filmi başarılı buluyoruz fakat kimi yerlerde beklentileri karşılamadığı da bir gerçek. Konu çözümlenecek diye diye filmin sonu geliyor ve bir de bakıyorsunuz film bitişe gelmiş. Senaristlerin buradaki amacının, 2. film için konu başlangıcı yapabilmek olduğu çok açıkça belli oluyor. İyi seyirler ve bol heyecan dolu anlara hazır olun diyoruz…









Read more