Ads Header

Tabu Towelhead Film izle

tabu filmi, tabu filmini izle, tabu towelhead izle, tabu towelhead,
Tabu, Towelhead (Nothing Is Private) 2009 Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 6.8/10
Yapım: 2007 ~ ABD
Tür: Dram, Gençlik
Yönetmen: Alan Ball
Senaryo: Alan Ball, Alicia Erian
Senaryo (Kitap):Alicia Erian
Yapımcı: Alan Ball, Ted Hope, Steven M. Rales
Müzik:Thomas Newman
Süre:2 saat 4 dk

Ortadoğu kökenli, ancak müslüman olmayan bir baba ve kızının Amerika’nın bir köşesinde var olma çabasını anlatan film; cinsel keşif, ırkçılık ve iki yüzlü ahlâk değerleri üzerine yapılmış, keyifli bir zihin jimnastiği niteliğinde. Filmde, temsil edilen ve Alicia Erian’ın romanından alıntılanan bir karakter olan; ergenlik dönemlerine yeni girmiş Arap kökenli kız ve cinselliği keşfetme süreci üzerinde duruluyor. Bu süreçler içerisinde Amerika’nın vahşi yaşamının güzel bir analizi yapılıyor ve ırk, cinsel sömürü, toplumsal ayrımlar konusunda doğru yerlerde doğru vurgular yapılıyor.. Film herkesin farklı bir yorum çıkarabileceği tarzda kurgulanmış ve bu yorumlar kültürel yapıya ve toplumsal dokuya göre değişiklik gösterecektir. Vizyonfilmizle.net olarak iyi seyirler diler, yorumlarınızı bekleriz.













Read more

Sex And Death 101 Film izle

sex and death 101 filmi izle, sex and death 101 filmini izle, sex and death 101 film, sex and death 101, sex and death 101 online izle
Sex And Death 2007 ABD Türkçe Altyazılı-
Tür: Dram / Romantik Komedi
Yönetmen: Daniel Waters
Senaryo: Daniel Waters
Oyuncular: Winona Ryder, Patton Oswalt, Neil Flynn, Leslie Bibb, Simon Baker, Dash Mihok, Thom Bishops, Sophie Monk, Tanc Sade, Mindy Cohn, Corinne Reilly
Yapımcı: Cary Brokaw
Görüntü Yönetmeni: Daryn Okada
Müzik: Rolfe Kent
Süre: 1 saat, 40 dakika

Waters’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği filmde Simon Baker’ın başına gelenlere tanık olacağız. Tam bir kadın düşkünü olan Baker’a günün birinde, o güne kadar beraber olduğu 101 kadının adını içeren bir liste gönderilir. Liste bu kadarla da sınırlı değildir ve gelecekte beraber olacağı kadınların ismini de içerir.

Ancak Baker’ın hayatı, kadınlara karşı seks suçları işlemiş erkekleri hedef alan ve bir halk kahramanına dönüşen kadınla tanışınca değişmeye başlar…Eğlendirici ve görsel açıdan renkli bir film. iyi seyirler dileriz.









Read more

Gelinlerin Savaşı Film izle

gelinlerin savaşı filmi, gelinlerin savaşı filmini izle, gelinlerin savaşı filmini online izle, gelinlerin savaşı, komedi romatik filmler
Gelinlerin Savaşı / Bride Wars 2009 ABD Türkçe Dublaj-
Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009
Yönetmen : Gary Winick
Senaryo : Greg DePaul , Casey Wilson , June Diane Raphael , Greg DePaul (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Frederick Elmes
Yapım : 2009, ABD , 89 dk.

Çok iyi iki arkadaş olmalarına rağmen, akla gelmeyecek bir tatlı tesadüf sonucu, çocukluklarından beri beraber hayalini kurdukları evlilikleri aynı güne denk gelmiştir bu iki güzel bayanın .. Bu noktadan sonra ipler kopar ve artık evlenme yarışına girmiş iki düşman kesilirler birbirlerine. Eğlenceli ve komik aynı zamanda romantik dakikaların olduğu bir süreç başlar.

Film eğlenmek ve hoş vakit geçirmek isteyenler için birebir. Size düşen ise sitemizden izledikten sonra değerli yorumlarınızı bizimle paylaşmanız : ) iyi seyirler.









Read more

Turnuva Film izle

turnuva filmi, turnuva filmini izle, turnuva izle, turnuva online film izle,  vizyon filmleri, 2009 filmleri
Turnuva / The Tournement 2009 İngiltere, Türkçe Altyazılı-
IMDb: 6,8
Yapım:2009 ~ İngiltere
Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim
Yönetmen: Scott Mann
Senaryo: Nick Rowntree, Jonathan Frank, Gary Young
Yapımcı: Keith Bell
Görüntü Yönetmeni: Emil Topuzov
Gösterim Tarihi: 13 Kasım 2009 (Türkiye)

Film 2009′un ses getirecek yapımlarından birisi. Henüz Türkiye’de vizyona girmeden Vizyonfilmizle.net farkıyla sizlere sunuyoruz. Bol aksiyon, bol macera ve kanlı görüntüler bu filmde toplanmış. Seçilen 40 adet dünyanın en kanlı katilleri bir turnuvada buluşturuluyor ve tabiki yapımcıların amacı buradan yüksek paralar kazanmak. Tek kural vardır; Öldür ve Hayatta Kal! Bu cani ruhlu katillerden acaba kim başarılı olarak bu turnuvadan ayrılabilecek, onu da izleyip görmelisiniz diyoruz. Son saniyesine kadar aksiyon, son anına kadar merak içinde izlenebilecek bir film olmuş.keyifle izlemenizi umuyoruz. İyi seyirler.







Read more

Oyuncu Film izle

oyuncu filmi, oyuncu filmini izle, oyuncu film, gamer filmini izle, gamer film, online film izle
Oyuncu / Gamer 2009 ABD Türkçe Altyazılı-
Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 2 Ekim 2009
Yönetmen : Mark Neveldine Brian Taylor
Senaryo : Mark Neveldine , Brian Taylor
Görüntü Yönetmeni : Ekkehart Pollack
Müzik : Robb Williamson , Geoff Zanelli
Yapım : 2009, ABD , 95 dk.

İnsanların, en derin arzularını ve isteklerini karşılayabildiği ; her istediğini yapabildiğini ve bunları dünyanın gözünün önünde yaptıkları halde kimseye zarar vermediğini düşünün.. Bu filmde böyle bir olgu gerçeğe dönüştürülmüş. Tabiki bilgisayarlar aracılığıyla ve dünyada şimdiye kadar hiçkimsenin yapmayı başaramadığı bir oyun üreterek gerçeğe dönüşüyor. Ancak olaylar insan ve toplum yaşamını etkileyebilecek derecede popüler hale geliyor, dilden dile yayılıyor. Artık tüm insanlığı kontrol edebilecek bir güç haline gelmiştir ve bunun hayalini kuran kötü niyetli oyuncular ise tam da bu noktada harekete geçerler…

Film, harika bir bilim-kurgu ve sürükleyici bir macera niteliğini taşıyor. iyi seyirler diliyoruz. Yorumları unutmayın.









Read more

Kırmızı Başlıklı Kız


Gösterim Tarihi: 24 Mart 2006
Filmizle.com.tr puanı: 7.0/10
IMDB puanı: 6.7/10
Yapım: 2006
Oyuncular: Anne Hathaway, Anthony Anderson,
Engin Alkan, Glenn Close, James Belushi
Tür: Animasyon, Aile
Senaryo: Cory Edwards, Tony Leech, Todd Edwards
Yönetmen: Cory Edwards, Tony Leech, Todd Edwards

Gelen bir istek üzerine iki dedektif, öykünün sondan başladığı bölge olan Granny’nin (Büyükanne’nin) evine doğru ilerlerler. Burada, büyükanne yerine girmiş bir oduncunun, baltasının da yardımıyla Kurt’u yaralamış olduğu bir manzara ile karşı karşıya kalırlar ve soruşturma başlamaktadır. Kırmızı Başlıklı Kız’ın ve Büyükanne’nin, Kurt’un aynı zamanda sorgusuna başlayacak olan dedektifler durumun göründüğünden çok daha ciddi boyutta olduğunun farkına varacaklardır.. Bu öykü hiç de göründüğü kadar masum değildir.





Read more

The Wrath of Cain film izle

The Wrath of Cain film izle
Türü: Aksiyon
Yapım yılı: 2010
Yönetmen: Ryan Combs
Senaryo: Lawrence Sara , Kevin Carraway , Ryan Combs
Yapımcı: Tim Ryder , A.j. Pavel , Chris Panizzon , Kevin Carraway , Anne Clements
Görüntü Yönetmeni: Mario Signore
Müzik: Cody Westheimer
Oyuncular: Robert Patrick , Ving Rhames , Anthony Dilio , D. Miles , Dajuan Johnson

Editör yorumu: Aksiyon ve macera sahneleri ilgi çekici bir film doğru senaryo ve güzel bir hikaye kullanılsada filmde bu eksiksiz anlamıyla ak perde ye yansıtılamamış. Yinede aksiyon sevenler amacıyla izlenmesi gereken bir film güzel seyirler.









Read more

Venüs Deltası Erotik Film izle

venüs deltası filmi, venüs deltasi erotik, venüs deltası izle, venüs deltası online izle, erotik filmler
Venüs Deltası / Delta Of Venus – Erotik 1995 Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 5.8/10
IMDB Puanı: 3.6/10
Yapım: 1995 ~ ABD
Tür: Erotik , Dram
Yönetmen: Zalman King
Senaryo: Elisa M. Rothstein, Patricia Louisianna Knop
Senaryo (Kitap):Anaïs Nin
Müzik:George S. Clinton
Süre:1 saat 35 dk

2. Dünya savaşının vahşi seslerinin duyulmaya başlandığı bir tarihte, Fransa’da hayat gündelik olarak devam etmektedir. Gece eğlenceleri ve danslar eksik olmaz. Amerikalı bir bayan yazar da erotizm içerikli kitaplar yazmaktadır. Yazdığı kitapların içeriklerinin daha gerçekçi hissedilebilmesi için ilk önce çıplak modellik yapmaya başlar ve daha sonra cinselliğin uç noktalarına çıkarak hem arzularını tatmin eder hem de kitabı için daha elle tutulur konular edinmiş olur.

Zalman King yapımı bu film erotik ve dram karışık olarak ilerlemektedir. 2. Dünya Savaşının bilinmeyen yönlerini de öğrenmek adına izlenebilir. Çok gerçekçi bir yapım olmuş ayrıca. Ancak film olumlu eleştiriler almamış, sıkıcı gelebilir de beklentileri karşılayabilir de..Tam bir erotik film olmadığını da söylememizde fayda var.

Read more

Visitor Q Film izle +18

visitor q erotik film izle, erotik filmler, visitor q izle, visitor q erotik filmi
Visitor Q Japonya 2001 İngilizce Altyazılı-
Yönetmen: Takashi Miike
Süre: 84 Dakika
Tür: Gerilim, Dram, Fantazi, Psikolojik
Bu filmde 18 yaş sınırı olmasının sebebi yüksek oranda bir erotizm içerdiğinden değil. Bu tür sahneler mevcut ancak bunlardan ötesi, film içinde vahşeti ve dramı da barındırıyor. Japonya’da çürümüş bir toplum içinde tecavüzün, sapıklığın, vahşiyatın serbestleştirildiği bir betimleme yapılmış ve gerçekten kimi yerlerde “iğrenç” denilebilecek kadar ileriye gidilmiş.
Filmde genel konu tekdüze bir hayattan sıkılan bir babanın, ahlak değerlerini yitirmiş bir toplum içinde yapabilecekleri üzerinde duruyor. Kızıyla ensest bir ilişki de buna dahil. Oğlunun dayak yemesini videoya çekmesi gibi gariplikler filmde mevcut. İzlenip ders alınması gereken ve “neler de varmış” dedirtecek kadar iddialı bir film. Yorumlar ve eleştiriler sizden. İyi seyirler.

Read more

Bulutların Üzerinde Film izle

bulutların üzerinde filmi, bulutların üzerinde online izle, bulutların üzerinde vizyon film izle
Bulutların Üzerinde / Head In The Clouds 2004 Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.3/10
Tür : Dram / Romantik / Savaş
Gösterim Tarihi : 19 Kasım 2004
Yönetmen : John Duigan
Senaryo : John Duigan
Müzik : Terry Frewer
Yapım : ABD / İngiltere / İspanya , 132 dk

1. Dünya savaşının kalıntılarının sürdüğü bir tarihte, İngiltere ve Fransa arasında yaşanan bir aşk, dostluk ve dram öyküsünün beyaz perdeye aktarılmış son derece dramatik bir hali bu film. İrlandalı bir ailenin burslu okuyan oğlu Guy Malyon (Stuart Townsend) zengin bir aileden gelen yarı Amerikalı yarı Fransız Gilda Besse (Charlize Theron) ve İspanyol iç savaşından kaçan Mia (Penelope Cruz) arasındaki aşk ve dostluğun hikâyesi anlatılmaktadır. Film mükemmel denebilecek seviyede bir kalite içeriyor konusu ve oyuncuların performansları baz alınırsa.. Charlize Theron ve Penelope Cruz gibi film sektörüne adını altın harflerle yazdırmış güzellerin başrolünü paylaştıkları bu filmi , filmizleNet olarak sizlere sunuyoruz ve iyi seyirler diliyoruz. Yorumlarınızı bekleriz.











Read more

Günah Şehrinde Aşk Ve Yalanlar Film izle

günah şehrinde aşk ve yalanlar filmi, günah şehrinde aşk ve yalanlar filmini online izle, günah şehrinde aşk ve yalanlar vizyon film izle, günah şehrinde aşk ve yalanlar aşk filmi izle
Sex And Lies In Sin City / ABD 2008 Türkçe Dublaj +13-
IMDB Puanı: 5.0
Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Biyografi, Dram, Polisiye
Yönetmen: Peter Medak
Senaryo: Teena Booth
Yapımcı: David A. Rosemont
Görüntü Yönetmeni: Anthony B. Richmond
Müzik: Ed Shearmur
Süre: 1 saat 35 dk

Ünlü Ted Binion, kumarhaneler cenneti Las Vegas’taki en gözde mekanlardan biri olan Horseshoe’nun sahibidir. Kendisi son derece itici, kaba ve gösteriş düşkünü birisidir. Bir gece gittiği striptiz klubünde çalışan ve gördüğü anda aşık olduğu Sandy Muphy’e olan tutkusu onun hayatını derinden etkileyecek ve büyük bir kaosa sürükleyecektir. Uyuşturucuya iyice kendini alıştıracaktır ve yüksek dozda aldığı uyuşturucu sonucu hayatını kaybedecektir. Ancak ölümündeki bir gariplik vardır ve kız kardeşi bunu araştırmaya karar verir. Bu araştırmalar sonucu vakanın bir cinayet olduğu şüphesi gittikçe kuvvetlenen bir ihtimal haline gelir.

Film, “Çöldeki Rüya” olan Las Vegas şehrinin tüm şehvetini ve entrikalarını gözler önüne sererken gizem dolu bir macera da sunuyor bizlere. +13 ibaresi koymamızın nedeni ise film içinde kimi yerlerde gayet cömert sahnelerin bulunması. filmizlenet olarak iyi seyirler diliyoruz ve yorumları bekliyoruz.







Read more

Tavan Arası Erotik Film izle +18

tavan arası erotik, tavan arası filmi, tavan arası erotik filmler, erotik film izle, erotik sinema
Tavan Arası / Provocation Türkçe Dublaj Erotik +18-
IMDB Puanı: 4.4/10
Tür: +18, Dram, Erotik
Yönetmen: Joe D’amato
Senaryo: John Seller
Yapımcı:Joe D’amato
Süre:1 saat 20 dk

İtalyan yapım erotik film deyince Tinto Brass akla gelir, ancak bu filmde yönetmen ve yapımcı farklı bir İtalyan olmasına rağmen en az Tinto Brass kadar etkileyici bir film ortaya koymuş.

Film bir çiftlik evinde geçiyor ve klasik bir konuya sahip. Çiftlikteki aldatmalar ve entrikalar filmin ana konusu. Çiftliğin uşağı, aşçısı derken herkes işin içinde :) Beğeniyle izlenebilecek, orjinal bir erotik yapım. İyi seyirler.

Not: Film 2 farklı izleme seçeneği ile sunulmaktadır, hangisiyle izleyeceğiniz sizin seçiminiz. Yaş sınırı ihlallerine de dikkat edilmesini öneririz.





Read more

Evdeki Düşman Film izle

evdeki düşman filmi, evdeki düşman vizyon filmi, evdeki düşman indirmeden izle, evdeki düşman online izle
Evdeki Düşman ‘Orphan’ 2009 ABD, Fransa, Kanada, Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 8.1/10
IMDB Puanı: 7.2/10
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Senaryo (Kitap):Alex Mace
Müzik:John Ottman
Süre:2 saat 3 dk

Gösterim Tarihi: 04 Eylül 2009 (Türkiye)
Anne karnında henüz doğmadan ölen çocuklarının acısı Kate ve John’u derinden yaralamıştır. Bir süre sonra hayatlarına çeki düzen verebilmek adına bir evlat çocuk edinmeye karar verirler. Yakınlardaki yetimhaneye gittiklerinde Eshter isimli küçük bir kız çocuğuyla ister istemez ilgilenmek durumunda kalırlar ve ona yakınlaşırlar. Eshter aslında göründüğünün dışında gizemli bir kızdır ve bu gizem günler ilerledikçe ortaya çıkmaya başlayacaktır. Çocuk masumluğunun altında yatan gerçek kişiliği öğrenince John dehşete kapılacaktır.

Bu tarz konuya sahip filmler geçmişte de vardı, ancak bu çok farklı bir yapım olmuş. Tamamen gerilim ve sır yüklü bir dakika insanın gözlerini kaçıramayacağı bir film olmuş. Zaten yukarıda (IMDB ve Sinemalar.com) verilen puanlar da bunun kanıtı gibi duruyor. Vizyonfilmizle.net olarak filmi kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyor ve iyi seyirler diliyoruz. Yorumları unutmayın.









Read more

Soysuzlar Çetesi Film izle

soysuzlar çetesi filmi, soysuzlar çetesi online izle, soysuzlar çetesi indirmeden izle, vizyon film izle, 2009 filmleri
Soysuzlar Çetesi / Inglourious Basterds 2009 ABD Türkçe Altyazılı-
En İyi 250 Film: 71.Sırada
IMDB Puanı: 8.6/10
Yapım: ABD, Almanya, Fransa
Tür: Aksiyon, Dram, Komedi, Macera, Savaş
Yönetmen: Quentin Tarantino
Senaryo: Quentin Tarantino
Yapımcı: Quentin Tarantino, Lawrence Bender, Bob Weinstein, Harvey Weinstein
Müzik:Jim Schultz, Mary Ramos
Süre: 2 saat 28 dk

Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt) Avrupa’nın bir ucunda, yahudi askerler tarafından kurulmuş olan bir birliği kontrol ederek, onları düşmanın üzerine göndermek istemektedir. Düşmanlarının taktığı isim olan “Piçler” grubunun asıl amacı Nazi Almanyası’ndaki üst düzey yetkililere zarar vermektir. Hatta bu amaç için Alman sinema yıldızı ve aynı zamanda özel ve güzel ajan Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) ile anlaşma yaparlar. Shasoanna denilen güzel bir milisin de kendi iç hesaplaşmasından doğan bir intikam hırsı vardır. İşte bu noktada, hepsinin, bir sinema salonunda kaderleri birleşecektir ve aynı amaç uğruna macera başlayacaktır.

Eğlencenin, entrikanın, garipliklerin, dramın ve romantizmin bile içiçe olabildiği bu film gerçekten müthiş bir yapım. İnanılmaz sürükleyici, eğlendirici ve gerici. Tipik bir Tarantino kurgusu diyebiliriz ama bu filmde bazı şeylerde alışılmadık “Tarantino Dışılık” sezilmiyor değil :) Lafı uzatmadan yorumları sizlere bırakıyoruz ve iyi seyirler diliyoruz



















Read more

Kiralık Sevgili Film izle

kiralık sevgili filmi, kiralık sevgili izle, duygusal filmler, romantik filmler, vizyon filmleri
Kiralık Sevgili / The Girlfriend Experience 2009 Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı:6.2/10
IMDB Puanı: 6.0/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür: Dram, Duygusal, Komedi
Yönetmen:Steven Soderbergh
Senaryo:Brian Koppelman, David Levien

Sashe Grey oynadığı için yapım aşamasında ses getiren bir film olmuş. Vizyona girdikten sonra olumsuz eleştiriler alsa da , eski erotik yıldızı Sasha Grey fanları bu filmi izlemeden geçemeyecektir. Film konu olarak anlamsız ve basitleştirilmiş gibi gelebilir fakat sonlara doğru biraz hareketlenme görebilirsiniz. Erotizm sahneleri de aralara serpiştirilmiş izlenesi bir film diyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler.





Read more

İsterik Erotik Film izle

isterik filmi, isterik filmini izle, isterik erotik film, erotik filmler, online erotik film
İsterik / Addiction Türkçe Dublaj +18-
Yapım: 2004 ~ Finlandiya, Fransa
Tür: Dram, Erotik
Yönetmen: Minna Virtanen
Senaryo: Minna Virtanen
Yapımcı: Antti Jokinen, Jukka Helle, Sedu Koskinen
Müzik: Leri Leskinen, Dj Slow
Süre: 1 saat 39 dk

Jonna , kocası ve 2 çocuğuyla beraber son derece düzenli bir aile yaşamına sahip mutlu bir kadındır. Zaman içinde bu tekdüze hayat onun isteklerine ve arzularına cevap veremez hale gelir. Küçük kaçamakların kendisine ve ailesine zarar vermeyeceğini ve kontrolsüz hareket etmeyeceğini düşünerek eşini aldatmaya başlar. Ancak daha sonra Jonna’da bu olgu, bir saplantı halini almaya başlar ve kendisi de hayatının kaosa sürüklendiğini bilse bile bu cinsel arzularından vazgeçemez. Her zaman son olacağı düşüncesiyle, herşeye yeniden başlar ve sonu gelmez bir seks saplantısının içinde boğulur. Kocasının özverili davranışlarına bile kulak asamayacak kadar kontrolden çıkmıştır artık.

Erotizmle beraber ,filmde bir aile dramının yanı sıra, heyecan ve entrika da mevcut. Histeri hastalığı da denilebilen bu ‘cinsel arzunun sınırlarının olmaması’ sendromunun yaratabileceği tehlikeleri ve parçalanmaları anlatan güzel bir film. filmizlenet olarak iyi seyirler dileriz.



Read more

Zombieland Film izle

zombieland filmi, zombieland filmini izle, zombieland izle, zombielan indirmeden film izle, zombieland vizyon film izle
Zombieland 2009 ABD Türkçe Altyazılı-
IMDB: 8,3
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Komedi, Korku, Macera
Yönetmen: Ruben Fleischer
Senaryo: Paul Wernick, Rhett Reese, Ruben Fleischer
Yapımcı: Gavin Polone
Görüntü Yönetmeni: Michael Bonvillain
Müzik: David Sardy
Dağıtım: Warner Bros
Süre: 1 saat 20 dk
Gösterim Tarihi: 27 Kasım 2009 (Türkiye)
Birisi “ben zombi filmi izlemem” ; birisi “zombiler de neymiş ne kadar saçma” ; bir diğeri “çok korkarım ben izleyemem” gibisinden laflar söylüyorsa etrafınızda, ona bu filmi izletin :) Film bildiğiniz bütün zombie konulu filmleri size unutturacak ve hatta sempatik bile kılacak. Son derece eğlenceli , kendinizi iyi hissettiren ve eminiz ki son yıllarda izlediğiniz en iyi filmlerden birisi olmaya aday bir yapım. Filmde Zombi istilasından kurtulmak isteyen bir grup normal insanın başından geçenlerin öyküsü anlatılıyor. Hem eğlenmek hem gerilmek hem de güzel ve kalite bir film izlemek için filmizlenet ayrıcalığıyla bu vizyon öncesi filmi sizlere sunuyoruz. Vizyona girmeden, filmizlenet filmleri paylaşmaya devam edecek… İyi seyirler...







Read more

New York Çeteleri Film izle

   

New York Çeteleri / Gangs Of New York ABD 2002 Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı :7.6/10
IMDB Puanı: 7.4/10
Yapım: 2002 ~ ABD, Almanya, İtalya
Tür: Aksiyon, Dram, Suç, Tarih
Yönetmen: Martin Scorsese
Senaryo: Steven Zaillian, Kenneth Lonergan, Jay Cocks
Yapımcı: Alberto Grimaldi
Görüntü Yönetmeni: Michael Ballhaus
Müzik: Howard Shore
Süre: 2 saat 40 dk

    Leonarda Di Caprio , Cameron Diaz, Daniel Day Lewis.. Bu 3 muhteşem isim birarada. Bir sığınma evinde başlıyor herşey. 16 yıl burada kalan Amsterdam isimli adam, babasını kendi gözleri önünde öldüren adamı bulmak için New York’a gitmek üzere yola çıkar. Tabiki tek amacı vardır, bu katili bulup intikamını almak. Psikopat bu kasabın geçmişte yaptıklarının cezasını görmesi gereklidir. Daniel Day Lewis mükemmel bir oyunculuk sergilemiş, Leonardo DiCaprio ise sanki doğuştan katilmiş gibi.. Cameron Diaz’ı ise hiç bu kadar seksi görmemiştik :) Film herşeyiyle gerçekten mükemmel denebilecek seviyede ve izlenmesi gereken bir yapım. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyor iyi seyirler diliyoruz.Filmizlenet.turkblog.com









Read more

Pornografia Film izle


Pornografia 2003 Polonya, Fransa / Türkçe Altyazılı-
IMDB: 6,7
Yönetmen : Jan Jakub Kolsk
Yapım : 2003 Polonya, Fransa
Tür : Dram, Romantik, Savaş
Süre: 117dk

2. Dünya Savaşı yıllarında geçen, daha doğrusu o tarihlerin anlatıldığı bir hikayede 1943 yılında yaşanan bir arkadaşlık anlatılıyor. Film bu hikayenin yanısıra, savaş yıllarının tüm acımasızlığını ve çaresizliğini de gözler önüne seriyor. Bu dram ve acı dolu zamanların içinde yeşeren dostlukların ve birlikteliklerin kalıcılığı üzerinde durulmaktadır. Tam bir tarihi, savaş ve dram üçlemesi halinde yapılmış olan bu filmi kaçırmamanızı tavsiye ediyor ve iyi seyirler diliyoruz.











Read more

Seviyor Sevmiyor Film izle


Seviyor Sevmiyor / He Loves Me, He Loves Me Not 2002 Fransa Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 6.6/10
IMDB Puanı: 7.3/10
Yapım: 2002 ~ Fransa
Tür: Gerilim, Polisiye, Romantik
Yönetmen: Laetitia Colombani
Senaryo: Caroline Thivel, Laetitia Colombani
Yapımcı: Charles Gassot
Amelia Filminden tanıdığımız ve çokça kendinden ve oyunculuğundan söz ettiren Audrey Tautou bu filmde de aynı başarısı sürdürmüş. 2002 yapımı bu Fransız filminde saplantılı bir aşk hikayesi konu ediliyor. Audrey’in saplantılı bir şekilde aşık olduğu kişi 35 yaşında bir kalp cerrahı, evli ve mutludur. Hatta yakında baba bile olacaktır. Ancak aşk engel tanımıyor ve vazgeçmesi gerektiğini kendi de bildiği halde duygularına hakim olamıyor. Film, klasik Fransız filmlerindeki konuların yavaş akıcılığı ve bunalımından uzak bir şekilde çok iyi kurgulanmış. Sizi sıkmıyor ve gayet bağlantılı bir şekilde ilerliyor. Bu hoş filmi sizlerle paylaşıyor ve yorumlarınızı bekliyoruz. Filmizlenet.turkblog.com









Read more

Kız Kardeşimin Hikayesi Film izle


Kız Kardeşimin Hikayesi / My Sister’s Keeper 2009 ABD / Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 8.3/10
IMDB Puanı: 7.3/10
Tür: Dram
Yönetmen: Nick Cassavetes
Senaryo: Nick Cassavetes, Jeremy Leven
Senaryo (Kitap): Jodi Picoult
Yapımcı: Mark Johnson, Chuck Pacheco, Mendel Tropper, Scott Goldman, Stephen Furst
Görüntü Yönetmeni: Caleb Deschanel
Müzik: Aaron Zigman
İnanılmaz bir konu, mükemmel bir kurgu… Bir kardeşin dünyaya gelmesinin amacı, hasta olan diğer kardeşinin yaşamasını sağlamak olabilir mi? Bu filmde tüm tema bunun üzerinde kurulu ve gerçekten bir başyapıt niteliğinde. Anna, dünyaya geldiği günden beri hastanelerden ve ameliyat masasından kalkmamıştır. Kendisi hasta olmamasına rağmen hayatı böyle geçmektedir. O, dünyaya bilim adamlarınca getirilmiş ve kardeşiyle doku uyuşması oranı yüzde 100 olması için genleriyle oynanmış bir kızdır. Onun dünyadaki varolma amacı lösemi hastası olan diğer kardeşinin kurtulmasını sağlamaktır. Ancak kendisi henüz bunun farkında değildir. O kadar ameliyatı, tetkiki sorgulamaz yıllar boyu. Taa ki bir gün gelip de bunun sorgusunu yapabileceği zamana kadar.. İşte olaylar bu noktadan sonra tam anlamıyla kopar ve adeta tüm hayatlar değişime uğrar.

Zevkle, şaşkınlıkla, üzülerek ve sevinerek izleyebileceğiniz mükemmel bir dram ve psikolojik film. filmizlenet olarak iyi seyirler dileriz. Yorumlarınızı bekliyoruz.











Read more