Ads Header

İki Kadın Bir Erkek izle (Türkçe Dublaj)

İki Kadın Bir Erkek izle (Türkçe Dublaj)

IMDB: 7.4
Yapım: Amerika
Tür: Komedi | Dram
Yönetmen: Lisa Cholodenko
Oyuncular: Annette Bening, Julianne Moore, Mark Ruffalo, Josh Hutcherson, Mia Wasikowska, Yaya DaCosta, Kunal Sharma, Eddie Hassell, Zosia Mamet, Rebecca Lawrence, James Macdonald, Amy Grabow
Senaryo: Lisa Cholodenko | Stuart Blumberg
Görüntü Yönetmeni: Igor Jadue-Lillo
Konusu: Lezbiyen bir çift olan Nic ve Jules, yapay döllenme ile çocuk sahibi olmuşlardır, hem de iki kere. Çocuklar ergenliğe girdiklerinde gerçek babaları ile tanışmak isterler. Paul adındaki donör onların babalarıdır ve çocuklar Paul'ü anneleri ile tanıştırmak ister. Paul'ün gelmesi aile düzenini değiştirecek ve yepyeni bir aile tanımının yapılmasına yol açacaktır.









Read more

Ayin – The Rite (Türkçe Dublaj)

Ayin – The Rite (Türkçe Dublaj)

Yapım:2011 – ABD
Tür: Dram, Gerilim, Korku
Yönetmen:Mikael Hafström
Oyuncular:Anthony Hopkins, Alice Braga, Chris Marquette, Maria Grazia Cucinotta, Toby Jones, Ciaran Hinds, Rutger Hauer, Torrey DeVitto, Andrea Calligari, Arianna Veronesi, Colin O'donoghue, Marija Karan, Marta Gastini, Nico Toffoli
Senaryo:Michael Petroni, Matt Baglio
Senaryo (Kitap):Matt Baglio
Yapımcı:Beau Flynn, Christy Fletcher, Tripp Vinson
Görüntü Yönetmeni:Ben Davis
Film hakkında kısa bilgi: Amerikalı seminer ögrencisinin şeytan çıkarma ile ilgili bilgi edinmek için Italyaya seyahat etmesini konu alan bu filmde Anthony Hopkins yine harika bir rol çıkartıyor.











Read more

Koğuş -The Ward izle (Altyazılı)

Koğuş -The Ward izle (Altyazılı)

Film yönetmeni: John Carpenter
Senaryo : Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Filmde yer alan oyuncular: Amber Heard, Lyndsy Fonseca and Danielle Panabaker
Yapıldıgı ülke:Amerika
Yapım yılı :2010
Filmin bilgisi:Uzun metrajlı bir film imza atan korku filmlerinin ünlü yönetmeni John Carpenter filmde, eski tarz bir psikolojik gerilimi seyirciye sunar. Amber Heard psikolojik sorunları nedeniyle bir psikiyatr kliniğine gider ve burada başka kadınlarla tanışır.Ancak geceleri bir gizemli biri onları ziyaret etmeye başlar..









Read more